"Hij is één van de besten in België en verdient nu eindelijk de Gouden Schoen"

Vrijdag 30 oktober 2020 - 20:00   I   door Redactie

Na de jaarwisseling is het opnieuw tijd voor het Gala van de Gouden Schoen. Dit seizoen wordt het een ongetwijfeld een speciale editie. Door Covid-19 wordt de Gouden Schoen immers verkozen op basis van één stemronde. Wie volgt Hans Vanaken op?

Volgens Dudu Dahan, de zaakwaarnemer van Lior Refaelov, is zijn poulain alvast topkandidaat om met de individuele prijs aan de haal te gaan. De voorbije jaren kwam Rafa nooit in de buurt van een Gouden Schoen, iets wat toch opmerkelijk is.  “Dat vind ik héél bizar. Hij heeft zich natuurlijk altijd in dienst gesteld van de spitsen, zoals Bacca en Mbokani", aldus Dahan bij Het Nieuwsblad.

"Maar het feit dat die gasten zo graag met hem samenspelen, zegt toch genoeg? Ik vind dat hij nu eindelijk zo’n Gouden Schoen verdient. Niet alleen vanwege zijn huidige vorm, maar vooral ook vanwege zijn hele periode in België. In mijn ogen is Rafa een van de beste drie buitenlandse voetballers van de laatste tien jaar. Zelf is hij met die awards niet bezig, daarom zeg ík het maar", besluit Dahan.

Poll: Vind jij dat Refaelov de Gouden Schoen dit seizoen moet winnen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Beerschot

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024