Geïrriteerde Ivan Leko prikt naar Club Brugge: “Waar slaat dat op?”

Geïrriteerde Ivan Leko prikt naar Club Brugge: “Waar slaat dat op?”
Zaterdag 31 oktober 2020 - 09:30   I   door Redactie

Royal Antwerp FC krijgt dezer dagen flink wat aandacht. Het prijkt aan de leiding in de Jupiler Pro League en won in de Europa League verrassend van Tottenham Hotspur. Antwerp-coach Ivan Leko houdt echter niet van de aandacht.

Anderlecht-coach Vincent Kompany bombardeerde Antwerp al tot favoriet voor het duel van zondag, terwijl Club Brugge-trainer Philippe Clement Leko en zijn mannen noemde als grootste titelconcurrent. Leko vindt het maar niets en dat maakte hij duidelijk op zijn wekelijkse persbabbel.

“Toen we wedstrijden verloren, waren er mensen die zeiden dat we zelfs geen Play-off 2 zouden halen. Nu zegt men ineens dat we kampioen moeten worden. Waar slaat dat op? Dat is totaal niet logisch", prikt een geïrriteerde Leko in Het Nieuwsblad naar Club Brugge en Anderlecht. "Oké, onze prestatie tegen Tottenham was top, maar toch…"

"Ik zal me niet verstoppen"

"Ik zal me uiteraard niet verstoppen. Inderdaad: we willen zondag winnen. En we willen Europees overwinteren. Maar als ploeg uit pot 4 zijn wij de outsider in onze poule. Waarom zouden wij ons dan móéten plaatsen? Wie zijn wij in het Europese voetbal?”, besluit Leko.

Poll: Denk jij dat Antwerp dit seizoen kampioen wordt?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024