Razende Clement haalt keihard uit naar spelers: "Zo wordt het tegen Dortmund 0-10"

Razende Clement haalt keihard uit naar spelers:
Zaterdag 31 oktober 2020 - 23:22   I   door Redactie

Philippe Clement is absoluut niet te spreken over het 2-2-gelijkspel tegen KV Mechelen. Hij haalde op de persconferentie achteraf zeer zwaar uit naar zijn spelers.

"Ik kan eigenlijk niet de juiste woorden vinden na deze wedstrijd", aldus Clement. "Ik denk dat ik nog nooit in mijn leven zo kwaad ben geweest als vandaag. Zo teleurgesteld ook. Het is onwaarschijnlijk dat je een 2-0-voorsprong op deze manier weggeeft. Hier is één woord voor: een gebrek aan mentaliteit."

"In de tweede helft hebben we geen enkel duel gewonnen", vervolgt Clement. "We werden overlopen, het waren 11 eilandjes op het veld. De ploeg was onherkenbaar en ik heb er geen enkele verklaring voor. Ik voelde het al op het einde van de eerste helft. Dan zit je te reoepen naar je spelers en dan krijg je nog dat doelpunt binnen. Hier gaat duchtig over gesproken worden de volgende dagen. Als je op deze manier tegen Dortmund speelt, krijg je er negen of tien binnen. Mijn spelers gaan terug moeten tonen dat ze fier moeten zijn om deze clubkleuren te verdedigen."

Poll: Begrijp je de woede van Clement?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024