‘Oude bekende is topkandidaat om nieuwe trainer van KRC Genk te worden’

‘Oude bekende is topkandidaat om nieuwe trainer van KRC Genk te worden’
Dinsdag 03 november 2020 - 20:00   I   door Redactie

KRC Genk is momenteel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Wie de vervanger van de zelf opgestapte Jess Thorup moet worden, is nog niet duidelijk. Verschillende namen doen de ronde.

Marc Brys werd genoemd, maar die voelt zich goed bij OH Leuven en ervaart niet de grote drang om zijn huidige werkgever te verlaten. Wouter Vrancken is niet nadrukkelijk in beeld bij Genk en dat maakt dat iemand anders topkandidaat is.

Zo zou men bij Genk opnieuw aan Besnik Hasi denken. De gewezen Genkie is momenteel trainer bij Al-Raed in Saudi-Arabië. Hoewel hij er nog stevig in het zadel zit, zou Hasi niet op voorhand 'neen' zeggen tegen een nieuwe uitdaging in België.

Bernd Thijs

In zijn voordeel speelt dat Hasi de Belgische competitie kent en een verleden heeft bij Genk. Verder is ook Hasi's assistent Bernd Thijs een oude bekende van Genk. Het duo zou alleszins met open armen worden ontvangen door de fans. Of Hasi en Thijs financieel in het Genkse plaatje passen, is wel nog iets anders.

Brian Priske

Sport/Voetbalmagazine schuift dan weer een andere naam naar voren. Bij het weekblad ziet men immers ook in Brian Priske een serieuze kandidaat om de vacante positie van T1 te gaan bekleden. De ex-speler van Genk is tegenwoordig actief bij FC Midtjylland, dat hij vorig seizoen naar de titel leidde. Priske kreeg veel lof en was in de zomer ook even in beeld bij Standard.

Poll: Zou Hasi een goede trainer zijn voor dit KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  KV Mechelen  I  OH Leuven

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024