Haaland geeft het meest bizarre interview ooit na zege tegen Club Brugge (VIDEO)

Haaland geeft het meest bizarre interview ooit na zege tegen Club Brugge (VIDEO)
Donderdag 05 november 2020 - 11:00   I   door Redactie

Borussia Dortmund won woensdagavond met sprekend gemak op het veld van Club Brugge. Erling Braut Haaland was nog maar eens goed bij schot en lukte twee doelpunten. Achteraf gaf het Noorse wonderkind wel het meest bizarre interview ooit.

Niet dat het de fout was van Haaland zelf. Hij kreeg gewoon een erg vreemde vraag van een nogal stuntelige interviewer. “Ga je alleen slapen vannacht?”, vroeg de interviewer uit het niets aan Haaland. Die schrok duidelijk van de vraag.

“Euhm… Ja”, antwoordde de Noor. Waarna het plots heel raar werd. “Je maakte geen hattrick, dus je neemt geen vriendinnetje mee naar huis”, pikte de interviewer in. “Neen, dat klopt. Ik scoorde geen hattrick”, reageerde Haaland.

"Jezus... Wat?!"

Een tenenkrullend interview en dat vond ook analist Jamie Carragher. Hij barstte in de studio van CBS Sports, waar ook Roberto Martinez zat, uit in een lachbui. “Jezus… Wat?! Ik dacht dat we allemaal ontslagen zouden worden”, aldus Carragher. “Wel, dit is een vreemd interview”, voegde de presentatrice er nog aan toe.

Ter verdediging van de interviewer: die doelde wel degelijk op uitspraken die Haaland in een recent verleden deed. De spits van Dortmund vertelde een keer dat hij matchballen die hij meeneemt naar huis als vriendinnetjes ziet en ze meeneemt naar bed. “Ik heb vijf hattrickballen en ze slapen allemaal bij mij in bed. Het zijn mijn liefjes”, grapte de Noor.

Bekijk het interview met Haaland:

 

Poll: Ben jij fan van Erling Haaland?

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024