'Wesley Moraes in januari mogelijk naar Belgische topclub'

'Wesley Moraes in januari mogelijk naar Belgische topclub'
Dinsdag 10 november 2020 - 09:00   I   door Redactie

Wesley Moraes versierde in de zomer van 2019 een transfer naar de Premier League. De Braziliaanse targetman verliet Club Brugge voor 25 miljoen euro en tekende bij Aston Villa. Een overstap waar Wesley tot op heden nog maar weinig plezier aan beleefde.

Al sinds het begin van dit kalenderjaar ligt Wesley in de lappenmand met een zware knieblessure. De Braziliaan zal wellicht pas tegen de jaarwisseling opnieuw speelklaar zijn. En dan wacht hem een helse concurrentiestrijd bij Aston Villa, dat in de zomer Ollie Watkins aan boord haalde als nieuwe spits.

Watkins kostte een slordige 30 miljoen euro en doet het voortreffelijk. Niets of niemand lijkt de Engelsman dan ook uit de ploeg te kunnen spelen. Ook niet een fitte Wesley. In de Britse media weerklinken er dan ook al geruchten dat Wesley mogelijk - tijdelijk? - op zoek moet naar een nieuwe werkgever.

Win-winsituatie

Aangezien Club Brugge nog steeds op zoek is naar een waardige vervanger voor Wesley, zou het Wesley zelf kunnen terughalen. Wie weet kan blauw-zwart de Braziliaanse aanvaller wel een half seizoen huren. Het zou een win-winsituatie zijn voor alle betrokken partijen. Al zullen ook andere Belgische topclubs de situatie van Wesley ongetwijfeld in de gaten houden.

Poll: Bij welke Belgische topclub zou jij Wesley Moraes graag zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Aston Villa  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024