Lamkel Zé dropt bom bij Antwerp en haalt ongezien hard uit naar Leko

Lamkel Zé dropt bom bij Antwerp en haalt ongezien hard uit naar Leko
Donderdag 12 november 2020 - 08:30   I   door Redactie

Het is ondertussen al meer dan een maand geleden dat Didier Lamkel Zé in actie kwam bij Royal Antwerp FC. Na de competitiewedstrijd tegen KV Mechelen verdween de Kameroener definitief uit de kern van Ivan Leko. Lamkel Zé doorbreekt nu het stilzwijgen.

“Ik ben buitenspel gezet", opent Lamkel Zé in een nogal explosief gesprek met La Dernière Heure. Doordat de wedstrijden nu achter gesloten deuren worden afgewerkt, mag ik zelfs niet naar het stadion. Blijkbaar ben ik verbannen. Als ik zin heb om de wedstrijd van Antwerp op televisie te volgen, doe ik dat. Heb ik er geen zin in, dan kijk ik niet.”

Het is niet de eerste keer dat Lamkel Zé op een zijspoor zit bij The Great Old. Alleen zijn er nu wel serieuze problemen met de trainer. “Ik wil niet meer met Ivan Leko praten omdat hij geen respect voor me heeft getoond. Wie denkt hij wel dat hij is? Nog voor hij bij Antwerp had getekend, had hij al een bepaald beeld over mij. Hij heeft geen moeite gedaan om zijn mening bij te schaven of om te begrijpen wat voor iemand ik ben", haalt Lamkel Zé zwaar uit.

"Wat als Leko me belt voor een terugkeer? Ik weet niet of ik het verzoek zou accepteren"

“Als Leko wacht tot ík toenadering zoek… Dat gaat nooit gebeuren", gaat de Kameroener onverstoord verder. "Ik heb mijn trots. Leko heeft míj, naast Mbokani één van de twee beste spelers in de groep, opzijgezet. En dat zonder me echt te leren kennen. Ik heb me altijd 100% gegeven voor de ploeg. Dit is dus niet correct."

"Wat als Leko me zou bellen om opnieuw bij het eerste elftal te komen spelen? Ik weet niet eens of ik het zou accepteren. Anderzijds: als Lucien het me zou vragen, dan zou ik het verzoek toch accepteren. Al is het maar om me te tonen met het oog op een transfer in januari.”

Poll: Denk jij dat we Lamkel Zé nog in actie gaan zien op de Belgische voetbalvelden?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024