‘Phillip Cocu kan verrassende nieuwe trainer van AA Gent worden’

‘Phillip Cocu kan verrassende nieuwe trainer van AA Gent worden’
Zondag 15 november 2020 - 16:00   I   door Redactie

AA Gent beleeft een turbulent seizoen. Jess Thorup en Laszlo Bölöni kregen om uiteenlopende redenen hun C4, maar ook onder interim-trainer Wim De Decker is er voorlopig geen beterschap. En dus speurt Gent naar een nieuwe coach.

Met Phillip Cocu is er alleszins een interessante trainer op de transfervrije markt terechtgekomen. De Nederlander, in een recent verleden nog kampioenenmaker van PSV, werd ontslagen bij de Engelse tweedeklasser Derby County.

Vorig seizoen parkeerde Cocu de ploeg nog op een tiende plaats, maar dit seizoen gleed Derby County ver af. Na elf speeldagen is Derby troosteloos 24ste en allerlaatste in The Championship. De positief van Cocu werd onhoudbaar en de Nederlander kreeg dan ook de bons.

Anderlecht

Het is nog niet zo lang geleden dat Cocu nog in verband werd gebracht met een overstap naar Anderlecht. Die deal ging toen niet door. Nu zou Cocu een interessante optie kunnen zijn voor AA Gent. Het zou verrassend zijn, maar Cocu zou in de Ghelamco Arena wel zijn carrière kunnen herlanceren.

Poll: Zou Cocu een goede trainer zijn voor PSV?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  PSV  I  Derby County

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024