Thibaut Courtois trekt aan de alarmbel: "Dat is echt fout"

Thibaut Courtois trekt aan de alarmbel:
Woensdag 18 november 2020 - 07:00   I   door Redactie

Een dag voor de belangrijke wedstrijd van de Rode Duivels tegen Denemarken heeft Thibaut Courtois aan de alarmbel getrokken. De doelman waarschuwt zijn medespelers dat ze de match tegen de Denen niet mogen onderschatten.

“We mogen zeker niet denken dat we zomaar zullen winnen”, aldus Courtois volgens Het Nieuwsblad. “We zullen het op het veld moeten tonen. Het is eigenlijk een finale, dat moeten we in ons hoofd steken."

"Denemarken heeft een goed team, ze gingen in Engeland winnen. Het zijn toch ook allemaal spelers die in de Premier League, Bundesliga en La Liga spelen. We zijn heel gretig om iets te laten zien. Maar het wordt niet makkelijk. 3- of 4-0 is uit den boze.”

Zwitserland

Twee jaar geleden zag onze nationale ploeg een plek bij de laatste vier in rook opgaan tegen Zwitserland. In een knotsgekke match werd het toen 5-2. "Toen was de uitgangspositie nog rianter. Twee jaar geleden mochten we zelfs met twee goals verschil verliezen", weet ook Courtois.

"We stonden na tien minuten op een 0-2-voorsprong en dachten misschien dat we al gewonnen waren. Dat was fout. Maar we hebben er van geleerd. Daar ben ik zeker van."

Poll: Denk jij dat de Rode Duivels zich gaan plaatsen voor de Final Four?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  KRC Genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024