Club Brugge-spelers hebben het helemaal gehad met Dennis: “Wat een eng mannetje”

Club Brugge-spelers hebben het helemaal gehad met Dennis: “Wat een eng mannetje”
Dinsdag 24 november 2020 - 08:30   I   door Redactie

Emmanuel Dennis heeft zich de jongste tijd niet bepaald populair gemaakt binnen Club Brugge. De Nigeriaan zette zichzelf buitenspel door zich als een vedette te gedragen en de regels aan zijn laars te lappen.

Het leidde maandagochtend tot een ontploffing op het oefencomplex van blauw-zwart. Na een dispuut op de spelersbus, vertrok Club zonder Dennis naar Duitsland. Ondertussen wordt duidelijk dat de spelersgroep van Club Brugge de fratsen van Dennis kotsbeu is.

"Sommige dagen traint hij naar behoren, andere dagen loopt hij er enorm ongeïnteresseerd bij. Tot grote irritatie van zijn ploegmakkers en de technische staf, die zich eigenlijk al sinds het begin van de voorbereiding ergeren aan Dennis”, schrijft Het Laatste Nieuws.

Enkel met zichzelf bezig

“Zo ook de medische staf, die zich met de transferdeadline in zicht luidop vragen stelde bij de enkelpijn of 'blessures' van de Nigeriaan. Dennis heeft hoe langer hoe meer allures, maar wordt steeds minder belangrijk voor Club. Véél kapsones, weinig rendement. Zware incidenten als dat van gisterochtend hebben zich de voorbije maanden niet voorgedaan. Dennis is geen clown, zoals Diagne dat vorig seizoen wel was.”

“Het is vooral het gedrag en 'houdinkje' waarmee Dennis zich in Westkapelle onmogelijk maakt, in een kleedkamer waar de ideale schoonzonen niet op één hand te tellen zijn”, weet HLN. “Velen van hen vinden Dennis de helft van de tijd maar een 'eng mannetje', dat enkel met zichzelf bezig.”

Poll: Vind jij dat Dennis een nieuwe kans moet krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024