‘Dit zei Kompany tijdens woedeuitbarsting in kleedkamer tegen RSCA-spelers’

‘Dit zei Kompany tijdens woedeuitbarsting in kleedkamer tegen RSCA-spelers’
Donderdag 26 november 2020 - 09:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht verloor tijdens het voorbije weekend met 2-1 op het veld van Beerschot. Een nederlaag die hard aankwam bij paars-wit, niet in het minst bij coach Vincent Kompany.

Na afloop van de partij op het Kiel pakte Kompany zijn spelers naar eigen zeggen keihard aan in de kleedkamer. Daags na de wedstrijd werd zelfs gesproken over een ware woedeuitbarsting van de anders zo rustige Vince the Prince.

"Navraag leert ons echter dat het al bij al een gecontroleerde woede­uitbarsting was", schrijft Het Nieuwsblad nu. "Op stevige toon zei de coach onder meer: 'Jullie hebben niks onthouden van wat we deze week hebben getraind. Jullie wilden geen extra meters voor elkaar lopen, tegenstanders liepen zomaar in jullie rug'."

Zulj & Sambi Lokonga

"Zulj, Sambi Lokonga en co. voelden zich aangesproken, maar een heuse vulkaanuitbarsting was het niet", benadrukt de krant nog eens. "De coach wees ook naar de scherpe invalbeurt van Francis Amuzu om te duiden hoe het wel moest. Kompany zei daarnaast dat hij deze week streng zou zijn op training, maar Anderlecht deed tot nu toe geen uitzonderlijke zaken."

Poll: Denk jij dat Kompany zijn aanpak zal werken?

TAGS  I  Beerschot  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024