Grote spanningen bij Anderlecht: "Ze verliezen hun vertrouwen in Kompany"

Grote spanningen bij Anderlecht:
Donderdag 26 november 2020 - 17:00   I   door Redactie

Het loopt na de verrassende overwinning tegen Antwerp opnieuw flink wat minder bij Anderlecht. Na een gelijkspel tegen AA Gent en een nederlaag tegen Beerschot staat paars-wit pas zevende in het klassement. En bovendien nemen de spanningen in de kleedkamer toe.

Woensdag raakte al bekend dat enkele spelers van mening zijn dat ze te weinig kansen krijgen van Vincent Kompany. Het zou gaan om Derrick Luckassen, Zakaria Bakkali en Ognjen Vranjes. Daar blijft het echter niet bij, zo blijkt nu.

Vertrouwen

Het Nieuwsblad meldt immers dat enkele jongens spelers hun vertrouwen (in Kompany) verliezen. "Jongens als Colassin en Kana verliezen aan vertrouwen omdat ze geen minuten meer krijgen, terwijl Verschaeren liever op de nummer 10 speelt dan op de flank", schrijft de krant.

Het zorgt voor grote spanningen in de kleedkamer, dat is zeker. Kompany zal in de komende weken moeten proberen om de jonge veulens van RSCA opnieuw voor zich te winnen. Spelers als Kana, Colassin en Verschaeren staan immers te boek als grote talenten. 

Poll: Vind jij dat Kompany de jonge spelers meer kansen moet geven?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024