Clement na nieuwe ontgoocheling: "Dit is als een fles ketchup"

Clement na nieuwe ontgoocheling:
Zondag 29 november 2020 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge kon weer geen indruk maken en bleef steken op een 0-0-gelijkspel in Moeskroen. Coach Philippe Clement windt er geen doekjes om: dit was niet goed genoeg.

"Ik kan niets zeggen over de mentaliteit van mijn spelers”, aldus Clement op de website van de club. “Ze hebben ervoor gestreden, veel duels gewonnen op het middenveld en achterin, hoog druk gezet. Veel balbezit ook, maar daar hebben ze te weinig mee gedaan. Dat tikkeltje creativiteit en genialiteit ontbrak om het verschil te maken. Ik heb gisteren op training heel goede dingen gezien, maar die kwamen er vandaag niet uit."

Spitsen

Gescoord werd er niet en dan komen de spitsen natuurlijk in beeld. “Ik heb al eerder gezegd dat het zoals een fles ketchup is. Je kan erop blijven duwen en ineens komt het eruit. Het is dus een kwestie van te blijven werken, want je weet dat het ineens weer helemaal kan omkeren. Als spits moet je ook geduldig zijn en er hard voor blijven werken. Als je de juiste mentaliteit blijft tonen, dan keert dat wel eens", verzekert Clement.

Poll: Komt het snel goed met Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024