Kijkers schrikken zich rot tijdens Antwerp-OHL: "Dit is echt onbegrijpelijk"

Kijkers schrikken zich rot tijdens Antwerp-OHL:
Maandag 30 november 2020 - 21:59   I   door Redactie

Het was flink schrikken, voor wie maandagavond afstemde op het laatste duel van de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League. In tegenstelling tot de wedstrijden van afgelopen weekend, zorgden Antwerp en OH Leuven voor heel wat spektakel.

Club Brugge dat 0-0 gelijkspeelde op het veld van Moeskroen en Anderlecht en Standard die de flauwste Clasico in jaren serveerden. Neen, de Belgische voetballiefhebber werd afgelopen weekend niet verwend.

Iets waar maandag verandering in kwam. Op de Bosuil stond het aan de rust 2-2 en speelde voornamelijk Antwerp veel kansen bij elkaar. De kijkers schrokken zich rot. "Wat een match" en "Dit is toch wat anders dan Anderlecht-Standard", klinkt het onder meer.

Strafschop

Verder was er ook wel ongeloof over de inefficiëntie bij Antwerp, dat in de eerste helft alleen al 17 kansen kreeg. "Onbegrijpelijk dat het gelijk staat na 45 minuten", merkt iemand op. En dat Antwerp kort na rust geen penalty kreeg na een fout in de grote rechthoek, zorgt ook voor discussie: "Dit was een 100% penalty", klinkt het.

Poll: Had Antwerp een strafschop moeten krijgen?