Anderlecht-fans belagen spelers

Anderlecht-fans belagen spelers
Dinsdag 01 december 2020 - 19:00   I   door Redactie

Voor zover de Anderlecht-spelers nog een figuurlijke schop onder hun kont nodig hadden, zullen ze nu wel wakker zijn. Woedende fans trokken deze ochtend met een spandoek naar het oefencomplex.

Directe aanleiding was het povere 0-0-gelijkspel tegen Standard. Dat zette kwaad bloed bij de paars-witte supporters die hun idolen een spandoek voorschotelden. Vrij vertaald stond er het volgende te lezen: "Een ploeg zonder de ballen om saaie Classico te winnen. Tijd om wakker te worden!"

"Geen grinta!"

Ook op Facebook vielen de fans de spelers verbaal aan. "Wij hebben een week lang alles gegeven voor onze club. Tijdens de week, bij de laatste training, tot het moment dat jullie op de bus stapten richting stadion. Zelfs op visuele manier gedurende de wedstrijd. WIJ hebben onze rol vervuld, en jullie? Geen grinta, gebrek aan inzet & motivatie. NIETS. Wees trots op het blazoen dat je draagt en vooral eer het! It's time to wake up!"

Vrijdag speelt Anderlecht op het veld van Zulte Waregem. Dat de fans de prestaties van de spelers met argusogen zullen volgen is een understatement.

Poll: Mogen fans zo te keer gaan tegen spelers?

TAGS  I  anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024