Transfermarkt: Rode Duivel naar Club Brugge, Holzhauser naar Anderlecht?

Transfermarkt: Rode Duivel naar Club Brugge, Holzhauser naar Anderlecht?
Woensdag 02 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge heeft een spaarpot van 44 miljoen euro om nieuwe spelers aan te trekken. In de winter haalt blauw-zwart alvast een nieuwe spits.

*Wie wordt de nieuwe spits van Club Brugge? Vaak gehoorde namen zijn die van Divock Origi en Christian Benteke. Vraag is of zij zin hebben in een terugkeer naar België. Bovendien is Origi ook geen echte diepe spits. Benteke is dat wél.

*Raphaël Holzhauser zou zowel op de interesse van Club Brugge als Anderlecht kunnen rekenen. In de winter lijkt hij zeker onhaalbaar, maar in de zomer kan er mogelijk wel gepraat worden over de sterkhouder van Beerschot.

*Real Madrid zou afscheid nemen van Eden Hazard. De Rode Duivel is voortdurend geblesseerd en kan bijgevolg de hoge verwachtingen niet inlossen bij de Koninklijke.

Poll: Vind jij Anderlecht een mooie club voor Holzhauser?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Standard  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024