'Michel Preud'homme kan erg verrassende terugkeer als coach maken in JPL'

'Michel Preud'homme kan erg verrassende terugkeer als coach maken in JPL'
Vrijdag 04 december 2020 - 08:00   I   door Redactie

Michel Preud'homme hield het aan het einde van het voorbije seizoen voor bekeken als trainer van Standard. De Luikenaar had geen zin meer om nog hoofdtrainer te zijn. Nu zou Preud'homme echter een erg verrassende terugkeer kunnen maken.

Het Laatste Nieuws meldt dat ze er bij AA Gent van dromen om Preud'homme terug te halen naar de Arteveldestad. Preud'homme was tussen 2008 en 2010 al eens eerder trainer van Gent en deed het er uitstekend.

Verzuurde relatie

Voorzitter Ivan De Witte had en heeft een goede band met Preud'homme en zou de Luikenaar graag zien terugkeren naar Gent. Dat is best opmerkelijk, aangezien MPH na zijn passage bij Gent ook nog bij Club Brugge passeerde.

Iets wat de fans van Gent hem niet in dank afnamen. De relatie tussen Preud'homme en de Gentse aanhang verzuurde zelfs compleet na enkele akkefietjes tijdens onderlinge duels tussen Gent en Club.

Aandelen bij De Rouches

Daarnaast blijft het ook afwachten of Preud'homme wel zin heeft om opnieuw aan de slag te gaan als T1. En of hij het opportuun vindt om over te stappen naar AA Gent. Preud'homme is immers nog steeds vice-voorzitter én aandeelhouder bij Standard. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Vind jij dat AA Gent vol voor Michel Preud'homme moet gaan?

TAGS  I  Standard  I  AA Gent  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024