Zorgen voor Ruud en Roos Vormer: “De dokters zijn volop testen aan het doen”

Zorgen voor Ruud en Roos Vormer: “De dokters zijn volop testen aan het doen”
Vrijdag 04 december 2020 - 11:30   I   door Redactie

Dit jaar is voor niemand makkelijk geweest, maar ten huize Vormer hakte de coronacrisis er wellicht nog wat harder in. Ruud Vormer heeft het immens druk als kapitein van Club Brugge, terwijl zijn vrouw als spoedarts werkt. Het hoeft geen betoog dat zij wellicht een nóg drukker jaar achter de rug heeft.

“Chaotisch, dat is volgens mij de beste omschrijving. Het jaar is totaal niet geworden wat mensen ervan verwacht hadden. Dat is bij ons niet anders”, vertelt Roos in Het Laatste Nieuws. “Alles wat we hadden gepland, kon niet doorgaan. Ook op privévlak was het best bijzonder.”

“Normaal ben ik er heel veel voor de kinderen, ook al doe ik mijn werk enorm graag. Weet je, de sport vergt heel veel energie van Ruud. Dat mag echt niet onderschat worden. Tijdens de lockdown verschoven de taken ietwat en was hij er meer voor de kinderen. De band tussen Ruud en de kids is wel sterk gegroeid doordat ze zoveel tijd samen doorbrachten. Dat is bijzonder mooi om te zien."

Zoontje in ziekenhuis

Ruud en Roos bleven wel niet gespaard van zorgen en problemen. Zo werd hun jongste zoontje William dit jaar ook opgenomen in het ziekenhuis. “We zijn nog altijd op zoek naar wat de precieze oorzaak is van de problemen”, vertelt Roos daarover.

“Het voorbije jaar lag hij driemaal een week in het ziekenhuis. Makkelijk is dat niet. Wellicht heeft William een immuunziekte. De dokters zijn nog steeds volop testen aan het doen. Sinds zijn laatste ziekenhuisopname in juli is hij gelukkig niet meer doodziek geweest. De onderhoudsantibiotica doet z'n werk. We hopen op korte termijn te weten wat er precies aan de hand is."

Poll: Ben jij onder de indruk van hoe Ruud en Roos hun gezin runnen?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024