Transfermarkt: Holzhauser naar Club Brugge, pikante overstap voor Schrijvers?

Transfermarkt: Holzhauser naar Club Brugge, pikante overstap voor Schrijvers?
Vrijdag 04 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Raphael Holzhauser trok de aandacht van Club Brugge en Anderlecht, maar Besiktas toont zich het meest concreet voor de smaakmaker van Beerschot.

*AA Gent heeft Hein Vanhaezebrouck én Michel Preud’homme op het oog als nieuwe trainer. Of ze het roer willen overnemen, moet nog blijken.

*Michael Krmencik was nooit eerste keuze bij Club Brugge, dat zich begin dit jaar eigenlijk met Adolfo Gaich wilde versterken. Een deal met de Argentijn sprong echter af, waardoor Club tijdens de komende transferperiode alweer een nieuwe spits gaat halen.

*Wie weet wordt Divock Origi wel de nieuwe spits van Club Brugge. Liverpool is alvast bereid om Origi te verhuren.

*Siebe Schrijvers begeeft zich naar de uitgang bij Club Brugge. Antwerp ligt op de loer om hem over te nemen.

*De Europese prestaties van Charles De Ketelaere zijn niet onopgemerkt voorbijgegaan. Een Europese topclub zou het goudhaantje van Club Brugge al in het vizier hebben.

Poll: Zou Holzhauser een aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024