'Henry Onyekuru uitgespuwd bij Monaco, Anderlecht kan ex-speler terughalen'

'Henry Onyekuru uitgespuwd bij Monaco, Anderlecht kan ex-speler terughalen'
Maandag 14 december 2020 - 18:30   I   door Redactie

Hoe zou het nog zijn met Henry Onyekuru? Slecht, zo blijkt. De gewezen spits van Eupen en Anderlecht moet opkrassen bij Monaco en is op zoek naar een nieuwe club. Mogelijk biedt Anderlecht een uitweg.

Volgens de website owngoalnigeria.com is Onyekuru niet meer welkom bij Monaco. "Trainer Nico Kovac heeft onze favoriete Nigeriaanse international verteld dat hij niet meer aan spelen zal toekomen, zolang hij er trainer is", valt er te lezen. "Kovac bood Onyekuru een nieuwe kans na zijn uitleenbeurt aan Galatasaray, maar liet hem na enkele magere prestaties al snel weer vallen."

In Frankrijk klinkt het dat de spits te horen gekregen heeft dat hij mag vertrekken in januari. En dan zou een terugkeer naar België ideaal zijn. Een vertrouwde omgeving en een competitie die hij kent. 

Chadli achterna

En laat nu net Anderlecht nog op zoek zijn naar versterking. Dat paars-wit krap bij kas zit, hoeft geeneens een obstakel te zijn, want het heeft een goede band met Monaco. Zo huurde het vorig seizoen ook Nacer Chadli van de Franse topclub. Opvallende gelijkenis: ook de Rode Duivel zat er op een dood spoor.

Het is afwachten wanneer en of Anderlecht actie zal ondernemen om zijn gewezen spits terug te halen. Maar het zou in deze tijden alleszins een serieuze opportuniteit kunnen zijn. Pikant detail: afgelopen zomer probeerde paars-wit Onyekuru al weg te halen bij Monaco, maar toen bleek hij te duur.

Poll: Moet Anderlecht Onyekuru terughalen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Monaco  I  Galatassaray

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024