‘Antwerp grijpt in bij trainer Ivan Leko’

‘Antwerp grijpt in bij trainer Ivan Leko’
Donderdag 17 december 2020 - 16:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC zit in een serieuze dip. De ploeg van Ivan Leko verloor zijn jongste drie wedstrijden in de Jupiler Pro League en de druk op de Kroatische trainer neemt zienderogen toe.

Antwerp-eigenaar Paul Gheysens wordt stilaan nerveus. Gheysens zijn ambities zijn torenhoog. Hij wil de strijd aangaan met Club Brugge en, als het even kan, de landstitel veroveren. Het is ook daarom dat Gheysens per se Leko wilde als trainer - de Kroaat heeft ervaring als kampioenenmaker.

De voorbije dagen en weken namen de spanningen op de Bosuil toe. Zo werd Leko - dik tegen zijn zin - door sportief directeur Luciano D'Onofrio onder druk gezet om Alireza Beiranvand op te stellen. Dat Leko op zijn beurt de doelman uit Iran zwaar op de korrel nam, schoot dan weer in het verkeerde keelgat bij D'Onofrio.

Kentering

Het bestuur van Antwerp liet Leko alvast weten dat hij nu voor een kentering moet zorgen. Na de 0 op 9 in eigen land moet de ploeg zo snel mogelijk rechtkrabbelen. Leko kreeg de opdracht om aan te knopen met een zege en een goede reeks. Daarnaast verwacht Gheysens ook dat Leko beter omgaat met zijn brede kern.

Poll: Denk jij dat Ivan Leko nog lang aan het roer zal staan bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024