Philippe Clement geeft update over blessure van Noa Lang

Philippe Clement geeft update over blessure van Noa Lang
Donderdag 17 december 2020 - 23:15   I   door Redactie

Nog Lang viel donderdagavond geblesseerd uit bij Club Brugge. Op het veld van KV Mechelen moest de Nederlandse smaakmaker van blauw-zwart de strijd staken met last aan de hamstrings.

Na afloop van de wedstrijd gaf Club-coach Philippe Clement een update over de blessure van Lang. “Noa kampte met stijfheid in de hamstrings”, aldus Clement voor de camera van Eleven Sports. “Dat is niet verrassend. Het is ook daarom dat ik hem in de voorbije weken geregeld naar de kant haalde in de slotfase van een wedstrijd.”

“Noa heeft weinig gespeeld voor hij bij ons was. Bij Ajax stond zijn teller op amper twintig minuten. Hij heeft nooit zoveel wedstrijden na elkaar gespeeld als bij nu bij Club Brugge. Noa is een jonge speler met kwaliteiten, maar moet nog wat extra volume ontwikkelen. Dat komt wel, hoor, want op training werkt hij keihard.”

Tegen AA Gent?

Zondag speelt Club Brugge De Slag om Vlaanderen tegen AA Gent. Met of zonder Noa Lang? “Dat kan ik nu nog niet zeggen. We zullen moeten afwachten hoe de blessure evolueert”, besloot Clement.

Poll: Is de afwezigheid van Lang een grote aderlating voor Club Brugge?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Ajax

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024