‘Club Brugge onderneemt meteen actie na transfernieuws over Edmilson Junior’

‘Club Brugge onderneemt meteen actie na transfernieuws over Edmilson Junior’
Vrijdag 18 december 2020 - 09:30   I   door Redactie

Edmilson Junior (26) is en blijft ‘hot’ bij de Belgische topploegen. Niet alleen Royal Antwerp FC droomt van zijn komst, maar ook Club Brugge ruikt opnieuw zijn kans in het dossier-Edmilson.

Eerder deze week raakte bekend dat Antwerp maar wat graag zou uitpakken met de komst van Edmilson Junior. Liefst van al in januari. Of The Great Old ook effectief in zijn opzet zal slagen, is nog maar de vraag.

Ook Club Brugge ruikt immers zijn kans. De Belgische landskampioen leek afgelopen zomer al hemel en aarde te bewegen om Edmilson naar Jan Breydel te halen, maar Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert bleven toen met lege handen achter.

15 miljoen

“Een nieuwe transferperiode, een nieuwe kans”, zo moeten ze bij Club Brugge denken. Zo zou blauw-zwart na het meest recente transfernieuws omtrent Edmilson van plan zijn om nog eens zijn licht op te steken bij de entourage van de Braziliaanse Belg.

Al is het nu al duidelijk dat Club niet van plan is om een exorbitant bedrag te betalen aan Al-Duhail. De club uit Qatar vroeg enkele maanden geleden nog 15 miljoen euro voor Edmilson. 

Poll: Vind jij dat Club Brugge vol voor Edmilson Junior moet gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Al-Duhail  I  Standard

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024