'Dit is de reden waarom Nicolas Frutos rood kreeg tegen Charleroi'

'Dit is de reden waarom Nicolas Frutos rood kreeg tegen Charleroi'
Zaterdag 19 december 2020 - 10:00   I   door Redactie

Dat Anderlecht op Charleroi in de slotseconden verloor, zorgde op de paars-witte bank voor enorm veel frustratie. In die mate dat Nicolas Frutos zelfs rood pakte. Nu is de reden daarvoor bekend.

Dat de 1-0 tot stand kwam door het balverlies en het knullige ingrijpen van Wellenreuther, konden ze bij Anderlecht niet ontkennen, maar er werd ook naar de scheidsrechter gewezen. Bij de actief voorafgaand aan het doelpunt kreeg ex-speler Lukasz Teodorczyk na een duel met Sardella immers een fout mee.

Maar daar is Lokonga het absoluut niet mee eens: "Als Kompany zo lang met de scheidsrechter sprak na de match, zal dat zijn vanwege die gefloten fout van Sardella op Teodorczyk", vertelt hij bij Sudpresse. "Het was immers Teo zelf die de fout maakt en dat is het begin van de actie die tot de goal leidde. Ik ben er 100% zeker van dat dit een fout óp Sardella was."

Visser

Zo goed als zeker is dat ook de reden waarom assistent-coach Nicolas Frutos fel tekeer ging tegen ref Lawrence Visser en vervolgens rood kreeg. Na de match ging Vincent Kompany - weliswaar een stuk kalmer dan Frutos - minutenlang verhaal ging halen bij Visser.

Poll: Had Frutos rood moeten krijgen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024