‘Michel Vlap maakt zich opnieuw onmogelijk bij Anderlecht’

‘Michel Vlap maakt zich opnieuw onmogelijk bij Anderlecht’
Zaterdag 19 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Geen Michel Vlap bij Anderlecht tegen Charleroi. De Nederlander kwam zelfs niet van de bank. Meer dan een teken aan de wand, want door zijn gedrag stelt Vlap zichzelf steeds meer buitenspel.

Zeven miljoen euro heeft de aanvallende middenvelder gekost, maar het is zeer de vraag of Anderlecht dat geld ooit zal recupereren. Daarvoor zou hij moeten uitblinken, maar om uit te blinken moet je natuurlijk spelen. En dat lijkt er onder Kompany niet meer in te zitten. 

Aanleiding is volgens La Dernière Heure het penalty-incident tegen KRC Genk, waarbij de niet aangeduide Vlap toch de bal wilde opeisen. Gedrag dat Kompany niet tolereert, omdat hij zo inging tegen ‘Het Collectief’ dat de Anderlecht-trainer zo hoog in het vaandel draagt. 

Geen vuist

Gecombineerd met zijn mindere prestaties én het feit dat hij volgens Het Laatste Nieuws ook geen vuist meer kan maken op training, maakt Vlap zich op die manier opnieuw onmogelijk. Dat Percy Tau, nochtans net terug uit blessure, de voorkeur kreeg van Kompany, bevestigt alleen maar dat het zo goed als over is voor Vlap.

Poll: Zal Vlap nog minuten maken bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024