Club-sterkhouder onbegrijpelijk afgemaakt: "Kost zijn ploeg 15 punten per seizoen"

Club-sterkhouder onbegrijpelijk afgemaakt:
Woensdag 23 december 2020 - 19:30   I   door Redactie

Wat als de waarheid geweld wordt aangedaan? En een analist je onterecht onder de grond steekt? Als speler moet je je daarboven stellen, dat wordt toch gezegd. Maar of dat zo gemakkelijk is, weten ze bij Club zo niet.

Dan ben je op het toppunt van je kunnen én ben je ontegensprekelijk een leider en sterkhouder voor je team en dan komt het verleden je achtervolgen. Zo moet Club-doelman Simon Mignolet het toch aanvoelen. Analist en voormalig international Gary Neville maakte onze landgenoot bij Sky Sports onbegrijpelijk af.

Liverpool zou nooit, maar dan ook nooit kampioen geworden zijn met de vorige keepers. Nog in geen miljoen jaar", aldus Neville. Een niet mis te verstane verwijzing naar Simon Mignolet en Loris Karius. Waarna hij nog een stapje verder ging. "Zij kostten hen acht, tien of vijftien punten per seizoen."

Mignolet-hater

Van Karius kan inderdaad wel wat gezegd worden, maar zo regelmatig ging Mignolet bij Liverpool nooit de mist in. Misschien dat de Rode Duivel het wel kan plaatsen, want Neville staat bekend als een Mignolet-hater. Zo maakte hij hem in de studio ooit eens belachelijk door de keeperskunsten van de Limburger letterlijk na te bootsen.

Poll: Moet Mignolet zich dergelijke commentaren aantrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Liverpool

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024