'Situatie wordt onhoudbaar: Ivan Leko en Antwerp op voet van oorlog’

'Situatie wordt onhoudbaar: Ivan Leko en Antwerp op voet van oorlog’
Vrijdag 25 december 2020 - 09:00   I   door Redactie

Zondag speelt Antwerp tegen Charleroi, maar de omstandigheden zijn allerminst ideaal te noemen. Nu trainer Ivan Leko op weg lijkt naar China, lopen de spanningen met het bestuur steeds hoger op.

En dat is nog een understatement, want beide partijen beschuldigen elkaar zelfs openlijk in de pers. “Leko moet opletten dat hij zijn geloofwaardigheid behoudt en vooral dat hij de ploeg er niet mee destabiliseert”, vertelde voorzitter Paul Gheyssens in Het Nieuwsblad. “Al de rest beschouw ik voorlopig als een storm in een glas water. Die hij wel zelf gecreëerd heeft, door van alles te bevestigen in de pers.”

En net dat verwijt Leko ook Antwerp. “Kijk, er is inderdaad interesse uit China, maar er is al wat geweest in de laatste twee maanden, ik weet niet waarom het nú naar buiten komt”, aldus de Kroaat bij Het Nieuwsblad. Waarmee Leko Antwerp ervan beschuldigt het nieuws bewust gelekt te hebben. "We weten hoe het werkt", voegde hij er nog fijntjes aan toe.

Spelletjes

Kortom, Leko en Antwerp staan op voet van oorlog. De relatie was al verzuurd na het ‘keepersincident’ en de mindere resultaten, maar nu lijkt de situatie onhoudbaar. Zelfs als Leko zondag tegen Charleroi gewoon wint, lijkt er steeds meer een breuk in de maak.

Poll: Kan Leko nog op een normale manier werken bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Charleroi

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024