‘Anderlecht vindt heel verrassende vervanger voor Percy Tau’

‘Anderlecht vindt heel verrassende vervanger voor Percy Tau’
Dinsdag 29 december 2020 - 19:00   I   door Redactie

Percy Tau trekt begin januari (zo goed als zeker) de deur bij RSC Anderlecht achter zich dicht. Bij paars-wit zijn ze ondertussen al op zoek naar een vervanger voor de Zuid-Afrikaan. Meer zelfs: die hebben ze zelfs al gevonden.

Volgens de Franstalige krant La Dernière Heure moet... Adrien Trebel de vervanger van de naar Brighton & Hove Albion terugkerende Tau worden. De Fransman werkt momenteel aan zijn terugkeer en er lijkt dus een belangrijke rol voor hem weggelegd in het elftal van Vincent Kompany.

Zowel Kompany als het bestuur zou van mening zijn dat Trebel straks het vertrek van Tau kan opvangen. Hoewel Trebel defensiever is ingesteld, zou Kompany vinden dat de Fransman op het middenveld een perfect trio kan vormen met Josh Cullen en Albert Sambi Lokonga.

Noodgedwongen oplossing

Een verrassende oplossing is het zeker en vast. Een noodgedwongen oplossing die ook alles heeft te maken met de financiële situatie van RSCA. Het heeft immers geen centen om zomaar een waardige vervanger voor Tau te gaan halen bij een andere ploeg.

Poll: Vind jij Trebel een goede vervanger voor Tau?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brighton & Hove Albion

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024