'Anderlecht mikt heel hoog en wil Belgische toptransfer realiseren'

'Anderlecht mikt heel hoog en wil Belgische toptransfer realiseren'
Donderdag 31 december 2020 - 10:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht staat andermaal op de vooravond van een interessante transferperiode. Paars-wit beschikt momenteel niet over de nodigde fondsen om inkomende toptransfers te realiseren, maar op uitgaand vlak komt er mogelijk wel opnieuw een grote deal tot stand.

Tijdens de vorige mercato verkocht RSCA goudhaantje Jérémy Doku voor grof geld aan Stade Rennais. Noodgedwongen, want Anderlecht had de bijna 30 miljoen euro die Doku in het laatje bracht écht wel nodig om te overleven. Maar paars-wit heeft nog meer geld nodig om het hoofd boven water te houden.

20 miljoen

En dus is het goed mogelijk dat er ook in januari een goudklompje uit de huidige ploeg vertrekt. De interesse in Albert Sambi Lokonga (21) neemt toe. Anderlecht is bereid om te verkopen, maar het bestuur mikt heel hoog. Alleen als er minimum 20 miljoen euro op tafel komt mag Sambi vertrekken.

Alexis Saelemaekers probeert AC Milan alvast warm te maken om zijn maatje in te lijven. Al zijn er nog buitenlandse kapers op de kust. Verschillende ploegen uit Spanje en Italië hebben Sambi Lokonga op het oog. Een nieuwe Belgische toptransfer lijkt in de maak.

Poll: Vind jij dat Sambi Lokonga 20 miljoen euro waard is?

TAGS  I  Anderlecht  I  AC Milan

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024