'Henry Onyekuru op korte termijn terug bij Belgische topclub'

'Henry Onyekuru op korte termijn terug bij Belgische topclub'
Vrijdag 01 januari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Als spelers vanuit België richting buitenland vertrekken en daar niet aan spelen toekomen, duurt het meestal niet lang voor ze beseffen dat het hier zo slecht nog niet was. Zo ook Henry Onyekuru.

Feit: Onyekuru is niet meer welkom bij Monaco. Trainer Nico Kovac liet de Nigeriaan weten dat hij niet meer aan spelen zal toekomen, zolang hij er trainer is. De nieuwe kans die de aanvaller kreeg na zijn uitleenbeurt aan Galatasaray, is dus al weer verkeken.

Onyekuru mag vertrekken in januari en wil volgens Franse bronnen graag terugkeren naar België. Hij was al in beeld bij ex-club Anderlecht, maar nu zouden ook andere Belgische topclubs in de running zijn. Met name Antwerp, Standard en AA Gent zien op korte termijn wel iets in de snelle pocketspits. 

Hulpkreet

Onyekuru is ondertussen al zolang niet meer in actie gekomen bij Monaco dat hij in het BBC programma ‘Inside Africa’ een hulpkreet lanceerde. "Ik wil absoluut weer aan spelen toekomen!" En waar kan hij dat beter dan in een vertrouwde competitie bij een club die in hem gelooft. Antwerp, Standard en AA Gent zijn aan zet.

Poll: Bij welke ploeg zou Onyekuru het best passen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Monaco  I  Galatassaray

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024