Spanjaarden zetten De Bruyne te kijk, transfer naar Real in gedrang?

Spanjaarden zetten De Bruyne te kijk, transfer naar Real in gedrang?
Zondag 03 januari 2021 - 10:00   I   door Redactie

Een vertrek bij Manchester City zit er voor Kevin De Bruyne nog steeds in. De Rode Duivel wil dringend omringd worden door een sterkere ploeg en daarvoor wordt de komende transferperiode cruciaal.

Volgens Don Balon had De Bruyne door de wisselvallige prestaties van zijn team zélf al contact opgenomen met Real Madrid. De middenvelder zou reeds gesproken hebben met voorzitter Florentino Perez over een transfer na afloop van het huidige seizoen.

Alleen zal De Bruyne wel naar waarde moeten geschat worden en in die zin is de recente top-honderd van beste voetballers in 2020 die Marca publiceerde een serieuze domper. Marca is immers de huiskrant van Real Madrid en weet perfect wat er leeft binnen de club.

Dertiende plaats

Door onze landgenoot pas op de dertiende plaats te zetten, geven ze niet alleen aan dat De Bruyne dan toch niet zo prioritair lijkt te zijn, maar zetten ze hem ook ferm te kijk. Zeker als je ziet dat spelers als Kimmich (Bayern) en Alexander-Arnold (Liverpool) hem voorafgaan.

De vraag is dan ook in hoeverre een transfer naar Real Madrid nog actueel is. Tenzij het natuurlijk een manoeuvre is om de geschatte transfersom van om en bij de 100 miljoen euro naar beneden te halen.

Poll: Waar hoort De Bruyne te staan in de top 100?

TAGS  I  Manchester City  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024