Romelu Lukaku start 2021 op dramatische wijze

Romelu Lukaku start 2021 op dramatische wijze
Zondag 03 januari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Na een jaar waarin Romelu Lukaku fantastisch presteerde, wilde hij bij het hervatten van de Serie A heel graag op dat elan doorgaan. Maar in de wedstrijd tegen Crotone liep het meteen grondig mis.

For the record: Inter won met 6-2 van Crotone. En Lukaku spijkerde zijn sowieso al geweldige statistieken bij met nog maar eens een doelpunt en een assist. Maar in minuut 73 sloeg het noodlot toe.

De Rode Duivel ging opeens zitten en kon niet meer verder. Meteen deed hij teken dat er wat mis was met de dij en dat hij moest vervangen worden. Wat ook gebeurde. Een dramatische wijze om 2021 te starten.

Ernstig?

Omdat deze tweede seizoenshelft de manier was voor Lukaku om niet alleen een prijs te pakken met Inter of voor zichzelf, maar ook om zich klaar te stomen voor het EK komende zomer. Het is nu bang afwachten hoe ernstig de blessure zal zijn.

En vooral hoelang de aanvaller out zal zijn. Met zijn spiermassa kan dergelijke blessure immers langer gaan aanslepen. En dat zou een serieuze streep door de rekening zijn. Voor Lukaku zelf in eerste instantie, maar ook voor Inter

Poll: Voor wie is deze blessure het slechtste nieuws?

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels  I  Crotone

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024