Bookmaker maakt grote fout: Community profiteert met odds van 46

Bookmaker maakt grote fout: Community profiteert met odds van 46
Maandag 04 januari 2021 - 11:22   I   door Redactie

Geld verdienen met wedden op voetbal? Jij hebt het misschien al eens geprobeerd maar het is waarschijnlijk moeilijker dan je dacht. Ongeveer 98% van de mensen maakt immers verlies met sportweddenschappen.

Professional ‘Betmanbegins’ hoort bij de andere 2% en startte zijn eigen
community, in 2020 behaalde hij een rendement van 31% met wedden op sport. Afgelopen weekend werd er zelfs een weddenschap gewonnen met odds van 46,00 bij de wedstrijd Brighton – Wolves.

Betmanbegins begon zijn gratis community in 2019 en inmiddels zijn er duizenden volgers bij aangesloten. Allemaal met één doel – winst maken met sportweddenschappen. Samen met een aantal andere specialisten doet hij grondige analyses op uiteenlopende sportevenementen. Zo ook afgelopen weekend, toen Brighton en Wolves het tegen elkaar opnamen in de Premier League. Een aantal wedstrijden daarvoor kreeg Wolverhampton Wanderers een penalty en Rúben Neves ging bij afwezigheid van Raúl Jiménez achter de bal staan. Doordat de VAR roet in het eten gooide, mocht Neves de penalty uiteindelijk niet nemen maar dit leverde wel veel informatie op voor Betmanbegins en zijn team.

Een bepaalde bookmaker was namelijk niet op de hoogte dat Rúben Neves een eventuele penalty voor Wolves zou mogen nemen. Aangezien Neves normaal gezien vaak met afstandsschoten scoort, schatten zij de kans klein in dat Rúben Neves in het strafschopgebied zou scoren. Deze bookmaker bood dan ook odds van 46.00 aan voor een doelpunt van Neves in het strafschopgebied. De kans op een penalty voor Wolves werd ingeschat op ongeveer 15% en daarom waren odds van 46,00 veel te hoog. Betmanbegins en zijn team informeerden hun community hierover en tipten deze weddenschap nadat de opstelling bekend werd. Je raadt het al, de fout van de bookmaker werd afgestraft. Neves scoorde in de 44e minuut een strafschop voor Wolves en de Betmanbegins community leden konden vieren.

Was dit een toevalstreffer voor Betmanbegins? Daar lijkt het niet op, want in 2020 behaalde hij een rendement van 31%. Alle 372 geplaatste weddenschappen zijn terug te vinden op zijn website, zo kan iedereen gemakkelijk de resultaten terugvinden. Op deze manier wil hij volledige transparant zijn naar de volgers. Ook in 2021 zijn alle Betmanbegins zijn tips gratis te volgen via Telegram, Twitter en Facebook. Daarnaast heeft hij een ‘Betting Bible’ uitgebracht. In dit gratis e-book kunnen geïnteresseerden alle kneepjes van het vak leren.

Heb je interesse? Neem dan gerust een kijkje op www.betmanbegins.com!

Poll: Kan jij soms de bookmaker verslaan?

TAGS  I  Bookmakers

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024