'Ruiloperatie met KV Mechelen doet Standard-fans hopen op straffe transfer'

'Ruiloperatie met KV Mechelen doet Standard-fans hopen op straffe transfer'
Woensdag 06 januari 2021 - 16:00   I   door Redactie

Met de beperkte financiële middelen die het heeft moet Standard creatief zijn in het zoeken naar versterkingen. Dat proberen de supporters alleszins ook. En zo komen ze bij een onverwachte naam uit.

Feit: Standard wil zijn kern afslanken. Feit: KV Mechelen heeft interesse voor de in de B-kern belandde Avenatti. Wens: middels een ruiloperatie keert Igor De Camargo terug naar Standard. Zo redeneren de Luikse supporters toch. En dat die wens uitkwam gingen ze ook vurig hopen. 

Het zou natuurlijk een straffe transfer zijn. En zeker niet onmogelijk. Want verklaarde De Camargo vorig jaar nog: "Terugkeren naar Standard? Als ze het mij voorstellen, waarom niet? Het is de club van mijn hart." De 37-jarige Braziliaanse Belg kwam eerder al twee keer uit voor de Rouches en is bij Malinwa nu luxe-invaller.

Verantwoordelijkheden

Maar dromen kunnen ook bedrog zijn. La Dernière Heure stelt dat een terugkeer van De Camargo naar Sclessin weinig waarschijnlijk is, omdat KV Mechelen de spits alsmaar meer verantwoordelijkheden geeft naast het veld.

Zo werd hij bij de match tegen Club Brugge - toen bijna de volledige technische staf geveld was door corona - zelfs T2. Maar misschien brengt net dat Standard ook op gedachten. En kunnen de fans blijven hopen.

Poll: Kan De Camargo nog een toegevoegde waarde zijn voor Standard

TAGS  I  Standard  I  KV Mechelen  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024