'Antwerp wil via Frank Vercauteren stunten met Belgische toptransfer'

'Antwerp wil via Frank Vercauteren stunten met Belgische toptransfer'
Donderdag 07 januari 2021 - 17:00   I   door Redactie

Een nieuwe trainer heeft Royal Antwerp FC al. Nu moet er nog extra versterking volgen. Via kersvers T1 Frank Vercauteren hoopt men bij Antwerp alvast over een extra troef te beschikken om een langverwachte toptransfer te realiseren.

Het Antwerp-bestuur droomt nog steeds van de komst van Edmilson Junior (26). De Braziliaanse Belg speelt sinds 2018 bij Al-Duhail en wordt iedere mercato opnieuw in verband gebracht met een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Nu trekt Antwerp opnieuw fel aan zijn mouw.

Op de Bosuil hopen ze dat de aanwezigheid van een grote naam als Vercauteren de 26-jarige Edmilson over de streep kan trekken. Antwerp is alvast bereid om fors te investeren in de ex-speler van Standard. Het wil een aanzienlijke transfersom betalen én er ligt een dik contract klaar.

Niét naar Club Brugge

In de zomer bewoog Club Brugge nog hemel en aarde om Edmilson naar Jan Breydel te lokken. De Braziliaanse Belg legde medische testen af bij blauw-zwart, maar besliste uiteindelijk om bij te tekenen bij Al-Duhail. Daar is hij één van de vedettes en grootverdieners.

Poll: Denk jij dat het Antwerp gaat lukken om Edmilson Junior aan te trekken?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Standard  I  Al-Duhail

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024