Marouane Fellaini bevestigt dat hij spectaculaire terugkeer kan maken

Marouane Fellaini bevestigt dat hij spectaculaire terugkeer kan maken
Zaterdag 09 januari 2021 - 08:00   I   door Redactie

Shandong Luneng, dat is de Chinese club waar Marouane Fellaini (33) sinds de zomer van 2018 voor uitkomt. Maar voor hoelang nog? Zelf spreekt hij zich nu uit over een terugkeer naar België.

Fellaini gaat straks het derde en laatste jaar van zijn contract in bij Shandong Luneng. China was meteen ook de grootste reden waarom hij begin 2019 zijn afscheid aankondigde bij de nationale ploeg. Toch blijven de Rode Duivels héél sterk in zijn gedachten. Zeker omdat bondscoach Roberto Martínez al aangaf dat hij de middenvelder er graag weer bij zou hebben.

En in La Dernière Heure bevestigt Fellaini dat een spectaculaire terugkeer er ook in zit. "Wat als de bondscoach me oproept voor het EK? Ik heb mijn tijd gehad bij de nationale ploeg, maar ik zou er over nadenken. De deur blijft open." Waarmee hij het signaal geeft waar de bondscoach al een tijdje zit op te wachten.

Antwerp

En het is goed mogelijk dat we Fellaini straks niet alleen bij de nationale ploeg terugzien, maar ook bij Antwerp. De middenvelder staat immers nog altijd op het verlanglijstje van Luciano D'Onofrio. Een stunttransfer, maar zeker niet onmogelijk. "Antwerp? Ik heb nog één jaar contract en dat doe ik normaal uit. Daarna zien we wel."

Alleen zou Fellaini wel eens sneller moeten beslissen dan voorzien. Vanaf dit seizoen gaat de Chinese Super League immers een salarisplafond invoeren waardoor het bruto jaarloon van buitenlanders niet boven de drie miljoen euro mag liggen. For the record: Fellaini heeft nu een jaarloon van zo’n 14,5 miljoen netto.

Poll: Ziet u Fellaini terugkeren?

TAGS  I  Shandong Luneng  I  Rode Duivels  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024