Anderlecht-fans door het dolle heen: "Anderlecht huurt Percy Tau opnieuw"

Anderlecht-fans door het dolle heen:
Zaterdag 09 januari 2021 - 09:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn ze nog steeds rouwig om het vertrek van Percy Tau. De huurling werd teruggevorderd door Brighton, maar zou wel eens snel terug in Brussel kunnen staan.

"We hebben geen vedetten, maar Tau stak er toch enigszins bovenuit. Hij kon het verschil maken en zo'n speler vervang je niet zomaar." Vincent Kompany kon in Het Nieuwsblad zijn ontgoocheling niet verbergen over het verlies van zijn sterkhouder.

En dat het een verlies is, dat vindt ook analist Gert Verheyen. Ook al in Het Nieuwsblad stelt hij dat enkel de komst van Majeed Ashi­meru het vertrek van Tau kan opvangen. "Ik heb die nog zien invallen bij Red Bull Salzburg. Dat is een goeie, dynamische voetballer. Alleen niet voor de positie van Tau, denk ik. Eerder een rijtje lager."

Geen probleem

Maar het is vooral bij de volgende uitspraak van Verheyen dat de Anderlecht-supporters wellicht door het dolle heen waren. "Trouwens, volgende zomer kan je Tau weer huren, hoor. Dat wordt geen probleem. Ik geloof niet dat hij meekan bij Brighton. Maar ik heb me natuurlijk ooit al eens vergist.”

Poll: Zal Tau inderdaad mislukken bij Brighton en zo terugkeren naar Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brighton

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024