'Antwerp wil uitpakken met komst van deze Belgische doelman'

'Antwerp wil uitpakken met komst van deze Belgische doelman'
Dinsdag 12 januari 2021 - 13:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC heeft een keepersprobleem. Eerste keus Jean Butez is geblesseerd, terwijl doublure Alireza Beiranvand niet overtuigt. Een nieuwe doelman is een must, en dat beseffen ze op de Bosuil maar al te goed.

De zoektocht naar een nieuwe doelman is al begonnen. Antwerp kijkt voornamelijk in het buitenland rond en rekent op de connecties van sportief directeur Luciano D’Onofrio. Die zou in principe snel een nieuwe keeper uit zijn hoge hoge moeten toveren.

Het is evenwel niet volledig uitgesloten dat Antwerp toch bij een Belgische doelman uitkomt. Zo zou Ruud Boffin (33) op het verlanglijstje van The Great Old staan. Boffin is al járen actief in Turkije, waar hij tegenwoordig nummer 1 is bij Antalyaspor.

KRC Genk

Boffin beantwoordt alleszins aan het vooropgestelde profiel van de Antwerp-top. De Limburger is ervaren, onmiddellijk inzetbaar en zou voor een relatief bescheiden transfersom kunnen worden opgepikt bij Antalyaspor.

Een jaar geleden was Boffin ook al in beeld bij KRC Genk, dat toen op zoek was naar een vervanger voor de geblesseerde Danny Vukovic. Uiteindelijk besliste Genk om Thomas Didillon een half jaar te huren van Anderlecht. Met een jaar vertraging verhuist Boffin nu mogelijk tóch naar België.

Poll: Zou dit een goede doelman zijn voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Antalyaspor  I  KRC Genk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024