Vercauteren grijpt in, Lamkel Zé én Mbokani per direct weg bij Antwerp?

Vercauteren grijpt in, Lamkel Zé én Mbokani per direct weg bij Antwerp?
Dinsdag 12 januari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Het rommelt dezer dagen ontzettend hard op de Bosuil. De problemen stapelen zich op bij Royal Antwerp FC en meerdere spelers maken zichzelf onmogelijk. Kersvers trainer Frank Vercauteren gaat meteen ingrijpen.

Vanaf morgen (woensdag, nvdr.) mag Vercauteren op het trainingsveld staan bij Antwerp. Hij zal zich in de komende dagen ook moeten buigen over de toekomst van enkele spelers. Niet alleen Didier Lamkel Zé, maar ook anderen maakten het recent erg bont.

Zo beslisten Dieumerci Mbokani, Martin Hongla, Cristian Benavente, Junior Pius en Guy Mbenza om tijdens de korte winterstop te reizen. Het gevolg: ze moesten in quarantaine en misten de match tegen KV Mechelen. Het bestuur van Antwerp kan er niet mee lachen en is van plan om de spelers te straffen.

Mbokani

Her en der werd al gefluisterd dat Antwerp nog deze maand af wil van moeilijke karakters en spelers die zich niet professioneel opstellen. Vertrekt Mbokani per direct bij Antwerp? Zo'n vaart zal het in zijn specifiek geval wellicht niet lopen.

Vercauteren beseft dat hij 'Dieu' nodig heeft, want andere spitsen die meteen inzetbaar zijn lopen er niet rond op de Bosuil. Toch mag ook Mbokani zich aan een straf verwachten.

Lamkel Zé out?

Een vertrek van Lamkel Zé lijkt dan weer onafwendbaar. De Kameroener bood weliswaar zijn excuses aan na zijn recente fratsen, maar lijkt het definitief verkorven te hebben bij club en fans.

Poll: Vind jij dat Antwerp een nieuwe spits moet gaan halen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024