Geert De Vlieger onthult zijn verrassende nummer 1 voor Gouden Schoen

Geert De Vlieger onthult zijn verrassende nummer 1 voor Gouden Schoen
Woensdag 13 januari 2021 - 11:30   I   door Redactie

Vanavond maken Het Laatste Nieuws en VTM bekend wie zich tot Gouden Schoen van het nogal bijzondere jaar 2020 kroont. De strijd ligt open en er zijn nog vijf spelers in de running. Wie volgt Hans Vanaken op?

Met vijf zijn ze nog. Lior Refaelov, Raphael Holzhauser, Paul Onuachu, Charles De Ketelaere en Simon Mignolet. Volgens veel waarnemers wordt het een tweestrijd tussen Refaelov en Holzhauser en zal de draaischijf van Antwerp als winnaar uit de bus komen.

Analist Geert De Vlieger verrast echter met zijn nummer 1. De Vlieger, zelf een ex-doelman, zette Club Brugge-keeper Simon Mignolet op het hoogste schavotje. Mignolet kreeg dus drie punten van De Vlieger.

"Héél jaar top in 2020"

"Mijn stem ging naar Simon Mignolet. Niet een paar maanden (zoals andere kandidaten), maar een héél jaar top in 2020", verduidelijkt De Vlieger op Twitter. Afwachten of andere stemmers die redenering gevolgd hebben.

Poll: Wie moet volgens jou de Gouden Schoen winnen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Gouden Schoen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024