Transfermarkt LIVE: De Ketelaere weg bij Club Brugge, Mitrovic naar Belgische topclub?

Transfermarkt LIVE: De Ketelaere weg bij Club Brugge, Mitrovic naar Belgische topclub?
Woensdag 13 januari 2021 - 18:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge aast op Lasse Schone. De Deen, ex-Ajax, is een vrije speler nadat hij zijn contract bij Genoa liet ontbinden.

*Keert Benito Raman terug naar België? AA Gent denkt aan zijn gewezen aanvaller, die bij Schalke 04 lang niet altijd aan spelen toekomt.

*Michel Vlap staat op het punt om Anderlecht te verlaten. De Nederlander zou kunnen terugkeren naar de Eredivisie.

*Club Brugge zou volgens Italiaanse media met AC Milan onderhandelen over een transfer van Charles De Ketelaere. Milan zou erg ver willen gaan voor het goudhaantje van Club.

*Mario Mandzukic was een tijdje geleden in beeld bij Club Brugge, maar zou nu naar een andere Belgische topclub kunnen. Anderlecht en Antwerp worden genoemd als potentiële bestemming. De vraag is of de Kroaat haalbaar is.

(Lees verder onder de foto)

*Anderlecht is van plan om keihard toe te slaan op de transfermarkt. De transfer van Majeed Ashimeru is bijna rond, terwijl er ook nog een spits komt. En het is niet uitgesloten dat RSCA ook nog een verdediger aantrekt.

*Antwerp heeft Mile Svilar in het vizier als nieuwe doelman. De ex-keeper van Anderlecht zit te verkommeren op de bank/tribune van Benfica.

*Het is niet uitgesloten dat Toby Alderweireld na dit seizoen naar Nederland of België trekt. Club Brugge, Antwerp, Ajax en PSV houden de situatie van de Rode Duivel in het oog. Tottenham zou enkel overstag gaan bij een niet te weigeren aanbieding.

*Niet alleen Anderlecht, maar ook KRC Genk snuffelt aan Aleksandar Mitrovic. De spits mag weg bij Fulham. Genk gaat enkel over tot actie als goalgetter Paul Onuachu vertrekt. Die staat hoog op het verlanglijstje van Olympique Lyon.

*Anderlecht en Manchester City gaan praten over de toekomst van Lukas Nmecha. Paars-wit wil Nmecha nog een seizoen huren en de spits heeft daar wel oren naar.

*Ruslan Malinovskyi geniet interesse van Club Brugge, maar een overstap naar Jan Breydel lijkt niet aan de orde. De Oekraïner, ex-KRC Genk, blijft voorlopig bij Atalanta.

Poll: Wie gaat volgens jou nog de grootste inkomende transfer(s) realiseren tijdens deze mercato?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024