Marc Degryse verklapt: "Híj gaat de Gouden Schoen winnen"

Marc Degryse verklapt:
Woensdag 13 januari 2021 - 16:00   I   door Redactie

Het moment van de waarheid breekt stilaan aan. Woensdagavond weten we wie Hans Vanaken opvolgt op de erelijst van de Gouden Schoen. Analist Marc Degryse verklapte in aanloop naar de show op wie hij heeft gestemd.

"Ik heb Onuachu, de topschutter, op drie gezet", opende Degryse in VTM Nieuws. Op twee koos ik voor Holzhauser. Met zijn elf goals en negen assists is hij ontzettend belangrijk geweest voor Beerschot. Maar Refaelov is voor mij de winnaar. Hij beleeft zijn tweede jeugd bij Antwerp en is onder meer beslissend geweest in de bekerfinale."

"Refaelov gaat de Gouden Schoen winnen volgens mij. Geen De Ketelaere of Mignolet in mijn top 3? Dat klopt. Voor De Ketelaere vind ik het nog te vroeg. En als je zijn statistieken naast de andere kandidaten legt, zijn die toch wat minder. Al gaat hij wel een mooie toekomst tegemoet", benadrukte Degryse.

Mignolet

"Als er één speler van Club Brugge in aanmerking komt voor het podium, dan is het Mignolet. Maar die heeft, terecht, de prijs van beste doelman gewonnen. Dat speelt in zijn nadeel", besloot de analist.

Poll: Vind jij dat Refaelov de Gouden Schoen moet winnen?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Gouden Schoen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024