'Vanhaezebrouck laat concurrentie verbleken, straffe transfer op til bij Gent'

'Vanhaezebrouck laat concurrentie verbleken, straffe transfer op til bij Gent'
Woensdag 13 januari 2021 - 19:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck staat ondertussen al enkele weken aan het roer bij AA Gent. De trainer is ondertussen tot de constatatie gekomen dat zijn huidige kern wel wat versterking kan gebruiken.

Vanhaezebrouck wil er deze maand nog een spits, een winger en een centrale verdediger bij. Om de positie van spits in te vullen, weet de coach van AA Gent overigens al exact wie er bij moet komen: Kalifa Coulibaly (29).

Vanhaezebrouck heeft niets dan goede herinneringen aan Coulibaly, met wie hij eerder al samenwerkte bij AA Gent. In de zomer van 2017 verhuisde Coulibaly naar het Franse Nantes, maar daar zit hij nu op een zijspoor.

Concurrentie verbleekt

Volgens Het Nieuwsblad heeft Gent de intentie om Coulibaly terug te halen. De Malinees kent het huis en de competitie en zou dus snel in te passen zijn in de ploeg van Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck en AA Gent laten de concurrentie nu alvast verbleken. Met Coulibaly zouden De Buffalo's straks immers over een serieus wapen gaan beschikken. Bij zijn vorige passage in de Arteveldestad maakte de spits veel indruk, ook op het Europese toneel.

Poll: Denk jij dat AA Gent versterkt uit deze transferperiode gaat komen?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024