Anderlecht krijgt er mogelijk Rode Duivel bij: "Hem testen in maart"

Anderlecht krijgt er mogelijk Rode Duivel bij:
Donderdag 14 januari 2021 - 13:30   I   door Redactie

De toekomst is aan Anderlecht, zo redeneren ze in Brussel toch. Een manier om niet te veel stil te staan bij het moeilijke heden. Wat ook kan helpen is een nieuwe Rode Duivel in de rangen.

Door het uitvallen van Axel Witsel, het EK mag hij zo goed als zeker op zijn buik schrijven, moet bondscoach Roberto Martínez op zoek naar een vervanger. Dan komen de meeste waarnemers automatisch uit bij Youri Tielemans. En ook Leander Dendoncker is een naam die vaak naar voorkomt. 

Dat zijn ook de namen waar ex-bondscoach René Vandereycken mee uitpakt. En daarnaats nog een verrassende naam. "Aan Praet en Vanaken denk ik niet meteen om Witsel te vervangen, omdat zij toch vooral op een offensievere positie spelen", aldus Vandereycken in Het Nieuwsblad. "Dan zou ik eerder voor Sambi Lokonga gaan."

Wit konijn

Toch een serieus wit konijn. "Het is jammer dat hij met Anderlecht geen Europees voetbal speelt, ik had hem liefst daar eerst aan bod zien komen. Maar waarom hem niet tijdens de interlands in maart – zelfs al zijn dat voorrondeduels voor het WK – minuten geven om hem te testen?" Afwachten of Roberto Martínez het ook zo ziet.

Poll: Is Sambi Lokonga het al waard om Rode Duivel te worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024