'Vanaken kan ontgoocheling Gouden Schoen doorspoelen met megatransfer'

'Vanaken kan ontgoocheling Gouden Schoen doorspoelen met megatransfer'
Donderdag 14 januari 2021 - 15:30   I   door Redactie

Achtste pas. Na twee eerste plaatsen op rij draaide de Gouden Schoen voor Hans Vanaken uit op een serieuze ontgoocheling. Maar die zou wel eens van heel korte duur kunnen zijn.

Het zijn niet de leukste weken voor Hans Vanaken. Eerst was er de heisa rond zijn rode kaart en bijhorende scheldpartij tegen Eupen plus de daaropvolgende drie speeldagen schorsing. En woensdagavond was er dan de Gouden Schoen. Hij zal het zelf misschien zo niet toegeven, maar het zal toch een klap geweest zijn, die achtste plaats.

Maar het kan dat hij met zijn gedachten al elders zit. In Engeland bijvoorbeeld. De concrete interesse van West Ham United is er immers nog altijd. Maar nu valt ook te horen dat er nog andere Premier League-ploegen zich klaar zouden maken om een bod te doen op de Brugse spelmaker.

Waarde

Het zou natuurlijk de ideale manier zijn om de ontgoocheling door te spoelen. Vooral omdat de recente gebeurtenissen Vanaken wel eens aan het denken zouden kunnen gezet hebben.

In België heeft hij immers al alles gewonnen en als hij zich niet meer naar waarde geschat voelt, is het een stuk gemakkelijker om in te gaan op een megatransfer naar de Premier League

Poll: Moet Club Brugge Vanaken laten vertrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham United  I  Gouden Schoen

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024