'Lior Refaelov deelt Antwerp beslissing over zijn toekomst mee'

'Lior Refaelov deelt Antwerp beslissing over zijn toekomst mee'
Donderdag 14 januari 2021 - 21:00   I   door Redactie

Het is nooit goed om beslissingen te nemen die enkel gebaseerd zijn op emotie, maar in de nasleep van de Gouden Schoen heeft Lior Refaelov voor zichzelf uitgemaakt waar hij volgend seizoen gaat voetballen.

34 is hij ondertussen en aan het eind van het seizoen einde contract bij Antwerp. En dan is er ook nog die interesse uit de Amerikaanse MLS. Een hoop beslommeringen voor een voetballer die zich in de winter van zijn carrière bevindt. 

Maar Lior Refaelov is eruit. In intieme kring valt te horen dat de Israëliër dolgraag nog minstens één, liefst twee seizoenen bij Antwerp zou blijven. Omdat hij en zijn gezin ook familiaal goed aarden in de stad. Aan goede voorwaarden uiteraard en met de Gouden Schoen heeft hij nu een extra argument in handen.

Gheysens fan

Bij Antwerp zijn ze op de hoogte van de wens van hun sterkhouder en staan ze zeker niet weigerachtig tegen een verlengd verblijf. Vooral omdat voorzitter Paul Gheysens grote fan is van de voetballer én de mens Refaelov. Al is het natuurlijk ook afwachten hoe Frank Vercauteren daar als nieuwe trainer tegenover staat. Meer nieuws in de komende dagen of weken.

Poll: Moet Antwerp de 34-jarige Refaelov nog een nieuw contract voorschotelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Gouden Schoen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024