Echt iedereen wil Hazard nu weg bij Real Madrid: "Hij brengt ongeluk"

Echt iedereen wil Hazard nu weg bij Real Madrid:
Donderdag 14 januari 2021 - 22:00   I   door Redactie

Arme Eden Hazard. Werkelijk niets blijft hem bespaard bij Real Madrid. Donderdagavond werd hij tijdens de match tegen Athletic Bilbao nog maar eens afgemaakt door de eigen fans.

Hoelang kan Zinédine Zidane Eden Hazard nog de hand boven het hoofd blijven houden? In de halve finale van de Spaanse Supercup tegen Athletic Bilbao bracht de Real Madrid-trainer onze landgenoot zelfs nog eens aan de aftrap. Maar dat bracht niet het gewenste resultaat. Integendeel.

Al hielp Zidane er zelf niet aan mee door een experimentele 4-4-2 uit te proberen waarbij Hazard aan de zijde van diepe spits Benzema moest opereren. Ruststand: 0-2. En zolang hadden de Real-fans niet eens gewacht om de Rode Duivel opnieuw uit te spuwen. De negatieve commentaren op Twitter waren letterlijk niet bij te houden.

Pasgeboren

Van 'Slechtste aankoop ooit' over 'Fiasco' tot 'Hij rent als een pasgeboren hertje'. De meest opvallend quote was die van iemand die beweert dat Hazard Real Madrid ongeluk brengt, maar dat niemand dat nog doorheeft. Een ander hoopte dan weer uit de grond van zijn hart dat dit de allerlaatste match was van Hazard bij Real Madrid.

Het ergste is dat er omzeggens niemand het nog opnam voor de Rode Duivel. Echt iedereen lijkt nu tegen hem te zijn. En nog meer: iedereen wil hem ook weg bij Real. Alleen Hazard zelf kan daar op het veld nog iets aan veranderen. Maar op dit moment lijkt zijn situatie hopeloos. Ter info: Hazard werd tegen Bilbao uit zijn lijden verlost in minuut 67.

Poll: Moet Hazard nog vertrekken tijdens deze wintermercato?

TAGS  I  Real Madrid  I  Athletic Bilbao

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023