'Vincent Kompany pakt Michel Vlap compleet bij verrassing'

'Vincent Kompany pakt Michel Vlap compleet bij verrassing'
Vrijdag 15 januari 2021 - 08:00   I   door Redactie

Michel Vlap en Anderlecht, dat begint zo stilaan een echte soap te worden. De Nederlander was eigenlijk volledig afgeschreven, maar wordt voor de match tegen Eupen toch weer opgevist.

Met de transfer van Majeed Ashimeru, die gehuurd wordt van Red Bull Salzburg, leek het helemaal einde verhaal voor Michel Vlap bij Anderlecht, maar de Ghanese middenvelder blijkt nog niet speelgerechtigd voor de match op Eupen vrijdagavond.

En dus toverde Vincent Kompany verrassend... Michel Vlap uit zijn hoge hoed. Daarmee pakt de Anderlecht-coach zijn speler compleet bij verrassing. Kompany leek Vlap immers volledig afgeschreven te hebben. Of hoe kan je een niet-selectie tegen Beerschot ten voordele van de 16-jarige Roeykens, een verplichte oefenmatch met de B-kern en nogmaals een niet-selectie tegen OHL anders noemen.

Stuiptrekking?

Maar de ommekeer wordt nog groter. Het Laatste Nieuws weet immers dat Vlap tegen Eupen zelfs in de basis zou starten. Het begin van een vernieuwde samenwerking of een laatste stuiptrekking?

Dat er een groot aantal afwezigen is, kan natuurlijk ook meespelen. Hoe dan ook, is hun relatie als trainer en speler een rollercoaster. Zeker in de wetenschap dat Vlap al een officieel transferverzoek heeft ingediend.

Poll: Is dit een nieuwe kans voor Vlap volgens u?

TAGS  I  Anderlecht  I  Eupen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024