Anderlecht raast door deze wintermercato en kan ook aanvaller overtuigen

Anderlecht raast door deze wintermercato en kan ook aanvaller overtuigen
Vrijdag 15 januari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Anderlecht is volledig op kruissnelheid gekomen in deze transferperiode. Zowel op inkomend als uitgaand vlak heeft het al een behoorlijk aantal dossiers afgewerkt en daar blijft het niet bij.

Een doelman, een verdediger en een middenvelder: die heeft paars-wit al binnengehaald. Dan moet er natuurlijk ook werk gemaakt worden van een aanvaller. En op dat vlak lijkt Anderlecht nu te gaan anticiperen. 

Vrijdagochtend kondigde het immers aan dat Mohammed Dauda zijn contract verlengt tot 2023 met een optie tot 2024. Vrij verrassend toch wel, omdat de snelle spits geen basisspeler is en ook niet meteen een verpletterende indruk maakte tijdens zijn invalbeurten.

Zijspoor

Maar dat ziet Anderlecht anders. "Mo heeft deze verlenging helemaal zelf afgedwongen", aldus Sports Director Peter Verbeke op de website van Anderlecht. "Vanop een zijspoor heeft hij alle coaches overtuigd van waarde te kunnen zijn voor onze club."

En nog: "Zijn snelheid en doelgerichtheid zijn belangrijke kwaliteiten waardoor hij op verschillende posities van waarde kan zijn. De jongen heeft ook een paars hart en wil steeds beter worden, wat altijd een belangrijk element is."

Poll: Is de contractverlenging van Dauda te begrijpen?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024