'Deal is rond: Siebe Schrijvers trekt naar déze JPL-club'

'Deal is rond: Siebe Schrijvers trekt naar déze JPL-club'
Vrijdag 15 januari 2021 - 10:26   I   door Redactie

Dan eindelijk een oplossing voor Siebe Schrijvers. De aanvallende middenvelder trekt van Club Brugge naar OHL. De deal is zo goed als rond, enkel de medische testen moeten nog gebeuren.

Het Laatste Nieuws weet dat Schrijvers zijn carrière hoopt te herlanceren aan den Dreef, want bij Club Brugge waren de speelminuten steeds zeldzamer geworden. Anders dan bij Thibault Vlietinck afgelopen zomer nemen de Leuvenaars Schrijvers wél definitief over. Logisch, gezien het tussen beide partijen zo goed als op was.

Schrijvers kwam in de zomer van 2018 voor drie miljoen euro over van KRC Genk. Weliswaar als eeuwige belofte, maar het leek het perfecte huwelijk. Alleen kon hij onder meer door de concurrentiestrijd met Hans Vanaken nooit echt een basisplaats afdwingen.

Clement

Onder Leko maakte hij wel nog twaalf goals, maar toen Clement trainer werd, ging het van kwaad naar erger. Dit seizoen kwam hij zelfs amper nog aan spelen toe. Zodat een vertrek zich opdrong.

Club Brugge wilde weliswaar meewerken, maar niet aan een transfer naar een rechtstreekse concurrent. In dat opzicht is OHL de perfecte ploeg. Afwachten of dat voor Schrijvers zelf ook zo zal uitdraaien.

Poll: Is OHL volgens u een goede club voor Schrijvers?

TAGS  I  Club Brugge  I  OHL

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024